Om os

Jespers Cykler

Din lokale cykelfagmand på Midtsjælland

OM OS

 

Jespers Cykler er en moderne specialforretning, som lægger vægt på højt serviceniveau, stor faglighed og et bredt udvalg i den bedste kvalitet. Siden 1998 er forretningen drevet af Jesper Jensen og den har siden 2003 været certificeret som ”Din Cykelfagmand”, hvilket sikrer dig som kunde: høj kvalitet og seriøs rådgivning.

 

Jesper Jensen er uddannet cykelmekaniker og har arbejdet med cykler siden 1994 og er selv aktiv cyklist både på landevejen og i skoven på sin mountainbike.

 

Vi er uafhængige og velkonsoliderede og kan derfor handle frit hvor vi vil. Vi er ikke underlagt en stor organisation eller kædekontor, som bestemmer hvilke produkter vi skal forhandle. Vi har derfor frihed til at være kræsne og kun forhandle produkter i høj kvalitet.

 

Vores grundige klargøring sikrer dig en cykel der er 100% i orden, kontrolleret og tjekket fra a-z, smurt og justeret så den passer til dig.

 

Cykelforretningen ligger lige ved Viby Station på Søndergade 4, hvorfra der har været drevet cykelforretning siden 1930´erne

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde i vores forretning.

 

 

Med venlig hilsen

 

Jesper Jensen

 

Åbningstider:

Mandag lukket

Tirs-fre 08.00-17.30

Lør 09.00-13.00

Jespers Cykler

Søndergade 4

4130 Viby Sjælland

Tlf. 46 19 30 62